Olivia längtar till söndag!

olivia 2

Hej Olivia Löfqvist! Vem är du?

– Jag är 12 år och bor i Rydebäck. Jag har varit med i Elins grupp i fyra terminer. Vi var bland annat på badhuset och simmade längder, sedan fick vi i hemläxa att simma så många längder vi orkade eller ville under en vecka. Den som simmade flest fick pris, en biobiljett och det fick jag en gång. Då var jag stolt över mig själv.

Vad har ni mer gjort?

– Vi var på ett gym och provade på olika träningsformer som stationsträning, dans, zumba, spinning och när det var fint väder hade vi utomhusträning.

Vad är det bästa med Elins träning?

– Det är roligt att få träffa nya kompisar, att få träna med dem, svettas ordentligt, ha roligt och skratta mycket och få prova på nya träningsformer.

Har du lärt dig något om kost också?
– Jag har lärt mig mycket om mat av Elin. Hur jag ska äta och vad jag inte ska äta, till exempel att lägga upp små och bra portioner. Hon visade också hur man fixar bra mellanmål och lagar nyttig mat som bananplättar och nyttig sås, sådan med lättcremefraiche, basilika, vitlök och avokado.

Varför anmälde du dig till sommarlägret?
– För att träffa nya och gamla kompisar, att få träna tillsammans och peppa varandra så att ingen ska känna sig utanför. Det ska också bli kul att få laga mer nyttig mat och lära sig göra nyttiga snacks. Jag längtar också efter discot och dansa Zumba. Mest längtar jag efter att få vara tillsammans med Elin igen. Jag önskar att alla barn som behöver och vill ska få åka på ett sånt här bra läger.

 

Intervjuad av Marika Rasmusson.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *